رد کردن لینک ها

معرفی منطقه ویژه اقتصادی

منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یکی از بزرگترین مراکز مهم در حال توسعه شرق ایران

یکی از راهکارهای اساسی به منظور ایجاد مزیت های رقابتی انتخاب مناطق بالقوه مستعد برای ایجادشرایط مناسب جهت فعالیت واحد های اقتصادی می باشد. درهمین راستا طرح ایجاد منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در برنامه چهارم توسعه مطرح و به تصویب هیئت محترم وزیران رسید. و در سال ۱۳۸۹ توسط مجلس محترم شورای اسلامی تصویب و به تاًیید شورای محترم نگهبان رسید.

منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بعنوان یکی از بزرگترین مراکز مهم در حال توسعه شرق ایران و موتور محرک توسعه اقتصادی استان خراسان جنوبی به دلیل برخورداری از مزایای ویژه و موقعیت جغرافیایی، وسعت کافی و استعدادهای منحصر بفرد و قرار گرفتن در حلقه طلایی کریدور بین المللی ترانزیت شمال شرق – جنوب شرق، دسترسی به بازارهای بزرگ افغانستان و کشورهای آسیای میانه و ظرفیت های تجاری و اقتصادی فراوان، جایگاه ممتازی را برای نقش آفرینی در عرصه اقتصاد ملی و بین المللی دارا می باشد.

این منطقه با اخذ مصوبات هئیت محترم دولت و مجلس محترم شورای اسلامی ، در دو سایت مرکزی (به مساحت ۷۳۰ هکتار) و مرزی (به مساحت ۱۰۰ هکتار) با کاربری عام (صنعتی ، تجاری ،خدماتی ) به عنوان تنها منطقه ویژه اقتصادی کشور که دارای یک قطعه منفصله در نقطه صفر مرزی مستقر در مرز رسمی ماهیرود (میل ۷۸) می باشد.

شرکت سرمایه گذاری و توسعه منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با شماره ثبت ۴۲۲۴ بیرجند مورخ ۲۹/۰۶/۱۳۹۰ ثبت گردیده و با طی مراحل اولیه و انجام تشریفات قانونی و اداری و معرفی شرکت مزبور به هیئت وزیران ، در تاریخ ۲۰/۱۲/۱۳۹۰ از طرف این هیئت و دفتر شورای هماهنگی مناطق به عنوان سازمان مسئول منطقه ویژه مزبور معرفی گردید و سازمان مسئول منطقه ویژه در راستای عملی شدن هر چه سریع تر این فرصت طلایی ، بلافاصله نسبت به دریافت مجوزهای قانونی لازم اقدام نمود و و با اخذ مجوز زیست محیطی بعنوان مجوز شروع عملیات عمرانی در اردیبهشت ۹۳ ، شروع به ایجاد زیرساخت های مورد نیاز نموده و در مدت کمتر از از یک سال موفق به ایجاد شاهرگ های حیاتی شد و مرحله نخست با حضور اکبر ترکان، مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به بهره برداری رسید که ایشان در این بازدید اعلام داشت: به یمن امنیت موجود در مرزهای شرقی و استقرار منطقه ویژه اقتصادی، این استان می تواند به یکی از تاثیر گذارترین مکان ها در زمینه تجارت خارجی تبدیل شود.

چرا منطقه ویژه اقتصادی .. ؟؟؟

افراد موفق همواره هوشمندانه زندگی می کنند و از کوچکترین فرصت ها بهترین بهره را می برند. به لطف خداوند منان این منطقه توانسته با فراهم نمودن زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری فضای مناسبی را برای میزبانی تمامی سرمایه گذاران ایجاد نماید. منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در راستای نیازهای شما گام برداشته و همواره خدمات مورد نیازتان را ارایه و در اختیار شما قرار می دهد. امیدواریم شما جز اولین ها باشید که از این فرصت طلایی استفاده می کنید.

برای مشاهده مقایسه امتیازات و معافیت های قانونی در منطقه ویژه اقتصادی باسرزمین اصلی کلیک کنید

ما باور داریم زمان با ارزش ترین دارایی شماست

هدف ما این است که شما بتوانید هر چه سریعتر به اهدافتان جامه عمل بپوشانید، ما می دانیم که زمان برای شما با ارزشترین دارایی است، به همین دلیل است که ما مرکز خدمات سرمایه گذاری و مرکز مشاوره های استراتژیک اقتصادی را راه اندازی نموده ایم تا از دغدغه های شما بکاهیم و ذهنتان را برای یک بیزینس (Business) آسان و سودآور آماده کنیم.

ما شعار نمی دهیم بلکه عمل میکنیم تا شعارهایمان تحقق یابند

این منطقه به نحوی عمل می نماید تا نیازهای ویژه هر مشتری را پیاده سازی و مرتفع کند :

آیا به دنبال راهی آسان برای ثبت شرکت خود هستید؟

آیا به دنبال تهیه کارت بازرگانی می باشید؟

آیا اخذ اقامت یکی از دغدغه های شما به شمار می رود؟

آیا نیاز به دریافت راهکار برای سرمایه و سرمایه گذاری خود می باشید؟

و آیا ….

خراسان جنوبی، سرزمین طلای سرخ، دیار کویرهای رویایی

استان خراسان جنوبی (سومین استان پهناور ایران) با مساحت ۱۵۰۸۰۰کیلومترمربع و با شرایط اقلیمی متنوع در شرق کشور واقع شده است. این استان با مرکزیت بیرجند، از شمال به استان خراسان‌رضوی و از شرق به طول ۳۳۱ کیلومتر دارای مرز مشترک با کشور افغانستان بوده و از غرب به استان‌های یزد، اصفهان و سمنان و از جنوب به استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان محدود می‌گردد.خراسان جنوبی بر اساس تقسیمات کشوری، در سال ۱۳۸۳ با مصوبه‌ هیأت دولت و مجلس شورای اسلامی با حضور چهار شهرستان از خراسان بزرگ منتزع شد. در حال حاضر این استان دارای ۱۱ شهرستان، ۲۸ شهر، ۲۵ بخش، ۶۱ دهستان و  ۳۵۵۵ آبادی می‌باشد. شهرستان‌های این استان شامل بیرجند، قاینات، طبس، فردوس، نهبندان، سرایان، سربیشه، درمیان، بشرویه، خوسف و زیرکوه می‌باشند.

سرزمین خراسان‌جنوبی در طول تاریخ هزاران ساله خود، بستر افتخارات فراوانی بوده که آن هم به علت قابلیت‌های‌ بی نظیر این خطّه بوده است. این استان با طبیعتی گرم و نعمت‌های فراوان و خاص خود و با مردمی مهربان و صمیمی همراه با عطر جانبخش   گل‌های زعفران در شرقی‌ترین نقطه‌ میهن عزیزمان قرار گرفته است. خاک این دیار بستری مناسب برای شکوفایی این گل زیباست و دامن پرمهرش همچون مادری مهربان، پرورش‌دهنده‌ علما، فضلا و عرفای بسیار گران‌مایه بوده است. خراسان جنوبی از پیشینه تاریخی بلندی برخوردار است بطوری که بیش از ۷۱۹ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی آن تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. همچنین یکی از آثار فهرست میراث جهانی ایران در شهر بیرجند قرار دارد که این خود گواهی بر فرهنگ و تمدن این منطقه است. استان خراسان جنوبی علاوه بر جاذبه های تاریخی از جاذبه های طبیعی فراوانی نیز برخوردار است. روستاها و مناطق نمونه گردشگری استان می‌تواند مورد بازدید گردشگران قرار گیرد که منطقه نمونه گردشگری بند دره در بیرجند؛ منطقه نمونه گردشگری باغستان – آبگرم فردوس؛ منطقه نمونه گردشگری شهر تون فردوس؛ منطقه نمونه گردشگری مصعبی کریمو در سرایان؛ منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاینی؛ منطقه نمونه گردشگری روستای خرو و نیاز در طبس؛ منطقه نمونه گردشگری قهستان درمیان؛ روستای هدف گردشگری افین زیرکوه؛ روستای هدف گردشگری ازمیغان و پیرحاجات طبس؛ روستای هدف گردشگری ماخونیک سربیشه؛ روستای هدف گردشگری چنشت؛ روستای هدف گردشگری فورگ درمیان؛ روستای هدف گردشگری خور؛ مجتمع آب درمانی آبگرم فردوس، چشمه آبگرم معدنی مرتضی علی طبس، مجتمع آب درمانی آبگرم لوت؛ مجتمع آب درمانی آبترش سربیشه و مناطق گردشگری کویرنوردی دهسلم و حیدرآباد نهبندان، همت آباد زیرکوه، بشرویه و سه‌قلعه سرایان، مظفری فردوس، حلوان طبس و… نمونه‌هایی از این مناطق گردشگری استان خراسان‌جنوبی به شمار می آیند.وجود یکصد بقعه متبرکه و امامزاده در استان، نشانگر عمق اعتقاد مذهبی و عشق مردم این خطه به ولایت و اهل بیت(ع) می‌باشد.

قابلیت ها و ظرفیت های توسعه استان:

۱- استقرار استان در مسیر شمال – جنوب و شرق – غرب کشور و تأثیر آن در همه ابعاد توسعه؛

۲- برخوداری از سرمایه های انسانی متخصص و ماهر بومی ساکن و غیرساکن بعنوان مکمل فعالیتهای سرمایه ای و محرک قابلیتها؛

۳- وجود دانشگاهها و مراکز آموزش متعدد و با قدمت آموزشی طولانی بعنوان مراکز تولید علم و فناوری و تربیت نیروی انسانی متخصص در راستای اقتصاد دانایی محور؛

۴- محیط غنی فرهنگی با قدمت زیاد به عنوان زمینه مشارکت مردم در توسعه استان؛

۵- وجود مزیت های نسبی برخی تولیدات کشاورزی بویژه زرشک و زعفران و ذخایر غنی ژنتیکی دامی؛

۶- برخورداری از ظرفیت های تاریخی، مذهبی، فرهنگی و طبیعی در توسعه صنعت گردشگری؛

۷- پیشینه منطقه در صنایع دستی بویژه فرش در کانونهای جمعیتی؛

۸- وجود معادن فلزی، غیرفلزی، سنگهای تزئینی و سایر کانی‌ها با ارزش صادراتی؛

۹- امکان بهره گیری غنی انرژی های تجدید شونده خورشیدی، بادی و…؛

۱۰- امکان استفاده از دشتها و حاشیه کویر در پرورش دام نظیر شتر و بزکرکی و برخی محصولات کشاورزی؛

۱۱- وجود مرز طولانی با کشور افغانستان؛

۱۲- استفاده از موقعیت ژئواستراتژیکی استان در برقراری امنیت ملی؛

۱۳- استقرار استان در مسیر بزرگراههای آسیایی و امکان استفاده از سرمایه گذاری بین المللی در توسعه شبکه حمل و نقل منطقه؛

۱۴- استقرار مرکز استان در مسیر ترابری هوایی منطقه (بین المللی) و امکان توسعه ظرفیت های ترابری هوایی؛

۱۵- برخورداری از دانش بومی و سنتی در استفاده از منابع آب و خاک استان.

ما را دنبال کنید

اینستاگرام

تلگرام