رد کردن لینک ها

واحد کاشی وسرامیک درمنطقه ویژه اقتصادی بیرجند بزرگترین واحد تولیدی کشور

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این واحد یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های تولیدی کشور است که تاکنون بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان در آن سرمایه‌گذاری شده ایت گفت:واحد کاشی سرامیک زیگورات سرام ایرسا حدود ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی ،سید محمدرضا هاشمی در جریان بازدید از مجموعه زیگورات سرام ایرسا اظهار داشت:در راستای اجرای طرح “یکشنبه‌های صنعتی”، امروز به همراه جمعی از مدیران استانی از منطقه ویژه اقتصادی بیرجند بازدید کردیم. در این بازدید، از تلاش‌های سرمایه‌گذاران قدردانی می‌کنم.

هاشمی با بیان اینکه یکی از واحدهای بسیار خوب و موفق استان در این منطقه فعال است که در زمینه تولید نخ و پارچه با کیفیت بالا فعالیت دارد و خوشبختانه از نظر بازار فروش نیز در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد زود: این واحد صنعتی در حال حاضر به‌صورت شیفتی فعالیت می‌کند و خوشبختانه دغدغه اصلی آن‌، صرفاً تأمین تسهیلات مالی است که قول می‌دهیم از محل تبصره ۱۸، اعتباری برای رفع نیازهای توسعه‌ای این واحد تخصیص داده شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدید از واحد تولید کاشی و سرامیک گفت: این واحد یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های تولیدی کشور است که تاکنون بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان در آن سرمایه‌گذاری شده و حدود ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. ان‌شاءالله این پروژه تا دو ماه آینده و پیش از دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد و زمینه اشتغال مستقیم برای ۴۸۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

وی درباره زیرساخت‌های این پروژه نیز بیان کرد: در بازدیدهای قبلی موضوع گازرسانی مطرح بود که خوشبختانه این مسئله برطرف شده است. تخصیص آب نیز در شهرک مرتفع شده و تنها موضوع باقی‌مانده برق است که دستور داده‌ایم امتیاز برق به‌صورت اقساطی در اختیار این واحد قرار گیرد.

هاشمی به بازدید از واحد پتروشیمی اشاره کرد و گفت: این طرح با حدود ۷۰ درصد پیشرفت در حوزه فرآوری سوخت و تولید بنزین فعال است و با توجه به مرزی بودن استان و وجود بازارچه مرزی ماهیرود، این واحد می‌تواند نقش مهمی در صادرات فرآورده‌های سوختی ایفا کند. در حال حاضر اکثر صادرکنندگان سوخت از مسیر قانونی و استاندارد در حال فعالیت هستند و سرمایه‌گذاری در این بخش رو به افزایش است.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ماهیرود نیز شاهد سرمایه‌گذاری مشترک با بیش از ۵۰ سرمایه‌گذار از کشور افغانستان هستیم که با همکاری سرمایه‌گذاران ایرانی فعالیت می‌کنند. این موضوع فرصت ارزشمندی برای توسعه اقتصادی استان به‌شمار می‌رود.

هاشمی اضافه کرد: یکی از اتفاقات بسیار مبارک در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، حضور یک ایرانی مقیم خارج از کشور به‌عنوان سرمایه‌گذار است که نشان‌دهنده اعتماد به ظرفیت‌های استان و فراهم بودن بستر سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی است.

به گفتگو بپیوندید

ما را دنبال کنید

اینستاگرام

تلگرام