رد کردن لینک ها

تجلیل از مسئولان ایمنی برتر +عکس

در همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای با حضور مسئولان استانی،مسئولان ایمنی برتر تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی غلامرضا اشرفی در همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای ضمن تسلیت حادثه جان باختن جمعی از هموطنان در بندرعباس اظهارداشت: در هفته کار و کارگر که از ۵ الی ۱۱ اردیبهشت است ۱۷ برنامه محوری پیش‌بینی شده که هر کدام در زمان خود به همت همکاران  برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های هفته کار و کارگر در استان خراسان جنوبی به ریاست معاون  سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران برگزار می‌شود افزود: امسال  17 برنامه محوری و ۱۱۰ برنامه در سطح شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه امروز روز ایمنی و بهداشت حرفه‌ای است گفت: در حوزه کاری در سال گذشته حادثه تلخی از جمله حادثه معدنجوی طبس اتفاق افتاد که باعث از دست دادن  53 نفر از  از کارگران عزیزمان شد.

اشرفی گفت: در حوزه  کاری ما  در یکسال گذشته ۵ هزار و ۷۴۰ مورد بازرسی از کارگاه‌های واحدهای اقتصادی در راستای اعمال نظارت قانونی انجام شد. همچنین در سال گذشته مطابق ماده ۸۵ قانون کاربازرسی‌ها انجام شد که ما دو بازرسی موردی و ادواری داریم که در مجموع از ۵ هزار و ۷۴۰ مورد بازرسی انجام شده ۵ هزار و ۲۶۱ مورد مواردی بوده که منجر به صدور ابلاغیه و انتظاراتی بوده که در راستای رفع نقص در حوزه کارفرمایی باید انجام می‌شد.

وی با بیان اینکه حفظ صیانت از نیروی کار و ارتقای ایمنی وظیفه ما است ادامه داد: دستگاه‌های مشترکی از جمله حوزه بهداشت، معدن تجارت و سایر انجمن‌ها مباحثی از جمله ارتقای ایمنی را پیگیری می‌کنند و در حوزه ایمنی و حفاظت فنی هم ۴ هزار و  609 مورد مباحث نظارتی و حقوق مزایا بیمه کارگران از سوی بازرسان ما بررسی و بازرسی شده است.

اشرفی ادامه داد: در سال گذشته ۲هزار و ۶۹۱ بازرسی از کارگاه‌های پرخطر در حوزه ساختمان، تولید و معدن مورد بررسی در اقصی نقاط استان انجام شده که حدود ۴۷ مورد مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: انتظار داریم در حوزه کارفرمایی به توانمندسازی توجه شود و کمیته‌های بهداشت فنی و کار در حوزه کاری جلسات پیگیری شود و چالش‌های کاری مورد بررسی قرار گیرد.

اشرفی گفت: شناسایی کانون‌های پرخطر از دیگر خواسته‌ها و انتظارات از کارفرمایان است. همچنین تدوین برنامه‌های جامع مدیریت ارزیابی به منظور شناسایی مخاطرات و ارائه راهکار کنترلی به منظور پیگیری از بیماری حوادث از دیگر موضوعات است.

وی ادامه داد: در حوزه استان خراسان جنوبی ۱۳ هزار واحد دارای شناسامه تامین اجتماعی داریم و بیش از ۱۳۲ هزار نفر بیمه شده اصلی تامین اجتماعی هستند. واحدهایی که بالای  25نفر جمعیت دارند باید مسئول ایمنی داشته باشند در این زمینه هم تاکید ما این است موارد مطرح شده مورد توجه قرار گیرد.

اشرفی بیان کرد: در سال گذشته  ۱۶ مورد از کارفرمایان متخلف تعقیب قضائی شده و برای  ۷کارفرما درخواست تعطیلی واحد آنها به دادگاه ارائه دادیم.

لزوم توجه بیشتر به ایمنی در معادن خراسان جنوبی

مدیر کل مدیریت بحران استاندار خراسان جنوبی هم با بیان اینکه استان‌های مختلف از جمله خراسان جنوبی، آمادگی خود را برای اعزام نیروهای لازم به بندرعباس اعلام کرده‌اند افزود: سازمان مدیریت بحران کشور برنامه‌هایی با محوریت ایمنی و کارگران در هفته کار و کارگر در سطح کشور دارد که انجام خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی به مشارکت‌های مستقیم و غیرمستقیم در نمایشگاه‌هایی که در تهران برگزار می‌شود اشاره کرد و نقش حمایتی و پشتیبانی منطقه را مورد تأکید قرار داد.

 وی بیان کرد: این مشارکت نشان‌دهنده فعالیت‌های مستمر در عرصه‌های مرتبط با توسعه استانی است.

آخوندی ضمن قدردانی از زحمات کارگران  به ویژه در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (HSE) افزود: تولید باید در کنار رعایت مباحث ایمنی قرار گیرد تا از بروز مشکلات جلوگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی به اهمیت نیروی انسانی در راستای تولید و اعتلای کشور اشاره کرد و گفت: این سرمایه انسانی نقش بسیار مهمی در پیشرفت کشور دارد و تعاریف مختلفی برای نیروی انسانی وجود دارد، اما همواره زحمات و تلاش‌های این عزیزان قابل تقدیر است.

آخوندی به انواع حوادث، از جمله حوادث طبیعی، اشاره و به ضرورت آمادگی و مدیریت در برابر این حوادث تأکید کرد تا از بروز مشکلات و خسارات جلوگیری شود.

وی با ابراز تأسف از اینکه سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در کشور جان خود را در حوادث مختلف از دست می‌دهند، تأکید کرد: این موضوع نشان‌دهنده ضرورت توجه بیشتر به مباحث ایمنی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی به حوادث تکنولوژیک اشاره و افزود:  این حوادث مرتبط با پیشرفت علم و سرمایه‌گذاری‌ها هستند و نیاز به رعایت اصول ایمنی در این زمینه‌ها وجود دارد.

وی به اهمیت ایمنی و استانداردسازی صنایع اشاره کرد و گفت: در این زمینه هنوز مشکلاتی وجود دارد که نیاز به توجه بیشتری دارد.

آخوندی با اشاره به حادثه تلخ معدن جو طبس که منجر به جان باختن ۵۳ نفر از عزیزان شد گفت: علی‌رغم مدیریت و حمایت‌های خوب، باید به ایمنی در معادن توجه بیشتری شود.

به گفتگو بپیوندید

ما را دنبال کنید

اینستاگرام

تلگرام