رد کردن لینک ها

بازدید استاندار از دو واحد صنعتی منطقه ویژه اقتصادی بیرجند

استاندار خراسان جنوبی از دو واحد صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بیرجند،استان خراسان جنوبی با برخورداری از ظرفیت‌های ارزشمند در حوزه معدن و محصولات استراتژیک کشاورزی، طی سال‌های اخیر توسعه صنایع فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش را در دستور کار قرار داده است. با این حال، رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه‌گذاری همچنان از مهم‌ترین نیازهای بخش صنعت استان به شمار می‌رود.

در ادامه برنامه‌های میدانی برای حمایت از تولید و توسعه سرمایه‌گذاری، استاندار خراسان جنوبی صبح امروز از دو واحد صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای طرح‌ها، ظرفیت‌های تولید و اشتغال آن‌ها قرار گرفت.

سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در صنعت کاشی و سرامیک

استاندار خراسان جنوبی در نخستین بازدید خود از واحد زیگورات سرام ایرسا، از نزدیک روند آماده‌سازی این واحد برای بهره‌برداری را بررسی کرد.

این واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند احداث شده و با آغاز فعالیت، زمینه اشتغال مستقیم ۴۸۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ظرفیت تولید این کارخانه سالانه ۱۰ میلیون مترمربع انواع کاشی ساختمانی کف و کاشی پرسلانی لعاب‌دار خواهد بود که نقش مهمی در توسعه صنعت ساختمان و افزایش تولیدات صنعتی استان ایفا می‌کند.

اشتغال‌زایی در واحد فرآوری هیدروکربن

هاشمی در ادامه از واحد نوین فرآوری جنت نیز بازدید کرد. این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری ۵ میلیون دلاری یک سرمایه‌گذار ایرانی ـ پاکستانی در زمینه تولید انواع هیدروکربن‌های سبک و سنگین فعالیت خواهد کرد و با بهره‌برداری از آن، بیش از ۵۰ فرصت شغلی مستقیم در استان ایجاد می‌شود.

حمایت از تولید؛ اولویت مدیریت استان

بازدیدهای میدانی استاندار خراسان جنوبی از واحدهای تولیدی در راستای سیاست‌های حمایت از سرمایه‌گذاری، رفع موانع تولید و تسریع در بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی انجام می‌شود.

مسئولان استان بر این باورند که توسعه صنایع فرآوری، تکمیل زنجیره ارزش و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، زمینه رونق اقتصادی و کاهش خام‌فروشی در خراسان جنوبی را فراهم کند.

https://farsnews.ir/E_Mohammadi/1733050123706552777

https://www.tasnimnews.ir/fa/news/1405/05/01/3654523

به گفتگو بپیوندید

ما را دنبال کنید

اینستاگرام

تلگرام